Advies & Strategie

Een goed begin is het halve werk! … en een goed begin start met een gedegen en goed doordacht advies. En dan moet je verstand van zaken hebben en out of the box kunnen denken. Product Plus Reclamebureau adviseert vanuit een full-service gedachte en is middelenonafhankelijk. Wij denken niet vanuit traditionele middelen of nieuwe media. Of vanuit online of offline communicatie. We werken vanuit jouw doelstellingen en geven advies waarbij het draait om maximaal resultaat. Of het nu gaat om het opzetten van een reclamecampagne, het ontwikkelen van een mediastrategie of een onderbouwd communicatieadvies.

Advies & Strategie - Mediastrategie

Mediastrategie

Een effectieve mediastrategie ligt in het verlengde van de communicatiestrategie; het gaat uit van jouw doelgroepen en is volledig afgestemd op jouw organisatie! Voor iedere klant en voor ieder product is deze mediastrategie weer anders. En dat vraagt om een frisse, onafhankelijke kijk. Waar een internetbureau baat heeft bij online bannering en een mediabureau bij een advertentie in de krant, zijn wij (als full-service reclamebureau) onafhankelijk in ons media-advies. Wij kunnen alles in eigen huis; of het nu gaat om online, offline of een uitgebalanceerde mediamix. Van ons dan ook geen vooringenomenheid bij de keuze voor de juiste mediastrategie.

Hoe, waarvoor, wanneer en welke media ingeschakeld moeten worden? Om hier inzicht in te krijgen, stellen wij een mediaplan op. We vertalen jouw communicatie- en mediastrategie naar een mediaplan om jouw doelgroep te bereiken en je communicatiedoelstellingen te behalen. To the point, zonder poespas, in goed overleg en onafhankelijk. Zoals elk bureau dat zou moeten doen!

middelenselectie

Middelenselectie

Communicatiemiddelen zijn er in vele soorten en maten; online en offline oplossingen, ‘oude’ en ‘nieuwe’ media, eenvoudige en gecompliceerde uitvoeringen. Welk middel helpt jou om je doelstellingen te realiseren? U vraagt wij draaien? Prima. Maar veel liever kijken wij  Als full service reclamebureau worden wij niet gehinderd door vooringenomenheid op het gebied van middelenkeuze. Kortom, ons enige doel is het behalen van het optimale resultaat voor onze klant. Of het nu linksom of rechtsom is, het is altijd resultaatgericht en uitdagend!

Neem direct contact op!

Ben je op zoek naar goed communicatieadvies? Heb je een idee dat je uitgewerkt wilt hebben? Of wil je gewoon een sparren over de doelstellingen van jouw onderneming? Neem contact met ons op en daag ons uit!