Online Marketing & Content

Online aanwezig en zichtbaar zijn; het klinkt zo makkelijk. Maar het is meer dan het hebben van een website, af en toe wat posten op je social media kanalen en het inregelen van een Google Ads campagne. Product Plus Reclamebureau is gespecialiseerd in het opzetten en optimaliseren van online marketing campagnes, het verbeteren van jouw online aanwezigheid en het creëren van waardevolle content. Wij zorgen ervoor dat jij uitblinkt tussen de rest, relevant bent voor jouw doelgroep en op het juiste moment verschijnt op het scherm van jouw klant. Zo creëren wij online successen. Successen die concreet zijn, doelstellingen overtreffen en vooral meetbaar zijn. Ook offline weten wij de juiste snaar te raken met pakkende teksten, overtuigende kreten en scherpe oneliners.

Online Marketing & Content - Online adverteren

Online adverteren

Door online te adverteren bereik je heel gericht en tegen relatief lage kosten je doelgroep. Eén van de bekendste methoden van online adverteren is Search Engine Advertising (SEA). Waar het bij SEO gaat om organische zoekresultaten gaat het bij SEA om de betaalde posities binnen Google. Als gecertificeerde Google Partner weten wij hoe je een succesvolle SEA-campagne opzet die zorgt voor online zichtbaarheid, traffic naar je website en uiteindelijk conversie realiseert. Wij houden SEA-campagnes nauwlettend in de gaten en sturen op tijd bij. Zo levert jouw online budget maximaal rendement op. Naast SEA-campagnes verzorgen wij ook online bannercampagnes via RTB netwerken die opvallen en gezien worden. Hoe? Door te werken met landelijk en regionaal bekende websites.

Online Marketing & Content - Social Media

Social media

Social media is het ideale middel om op een laagdrempelige manier in contact te komen met je doelgroep. Door het plaatsen van leuke, informatieve en vooral unieke content bouw je een community van trouwe volgers op. Veel bedrijven vinden dat zij ‘iets’ met social media moeten doen, maar weten vaak niet hoe, wanneer en met welke content. Social media is geen doel op zich, maar een middel om een doel te behalen. Wat is jouw doel? Traffic naar je website generen? Een community van trouwe volgers opbouwen of het vergroten van je naamsbekendheid? Product Plus Reclamebureau helpt je bij het opstellen en uitvoeren van een goed uitgedachte social media strategie.

Neem direct contact op!

Wil jij ook je online zichtbaarheid vergroten en aan de slag gaan met online marketing? Of leveren je huidige online inspanningen geen resultaat op? Neem dan contact met ons op en daag ons uit met jouw vraag of jouw doelstelling.