Menu

Stichting Vierdaagsefeesten wilde graag stilstaan bij de aankomende 100e Vierdaagse en deelde haar gedachte met ons: ‘Wat zou het toch mooi zijn als iedere bezoeker van de Nijmeegse Vierdaagse 1 euro doneert aan het goede doel?’. Het doel waar we op uitkwamen? Ronald McDonald Huis Nijmegen natuurlijk! 2016 is niet alleen een kroonjaar voor de Vierdaagse, ook Ronald McDonald Huis Nijmegen viert dit jaar haar 25-jarig jubileum. Al 25 jaar biedt het Huis ‘een thuis ver van huis’ aan ouders van zieke kinderen die in het Radboudumc liggen.

Zoenen voor het goede doel!

De gedachte van Stichting Vierdaagsefeesten kreeg vorm na overleg met Product Plus en het Kinderfonds. Het antwoord op de vraag: ‘Hoe trigger je Vierdaagsebezoekers om één euro te doneren?’ Met een zoen! Product Plus bedacht de campagne ‘Een zoen voor een ziek kind’ en ontwierp de bijbehorende visual: een kind met een zoen op zijn voorhoofd. De zoen die staat voor zorg, aandacht en liefde. In eerste instantie vragen we zoenen voor een ziek kind. Maar het is ook een zoen voor Nijmegen en haar inwoners, bedrijven en vrijwilligers die ervoor hebben gezorgd dat het Huis Nijmegen in 25 jaar meer dan 12.000 gezinnen een thuis ver van huis heeft geboden.

Wil jij ook zoenen voor het goede doel?

De campagne staat nog in de steigers en zal in de loop van het jaar verder worden uitgerold. Naast de Vierdaagse zijn er natuurlijk tal van evenementen waar zoenen uitgedeeld kunnen worden voor Ronald McDonald Huis Nijmegen. Denk hierbij aan de Giro d’Italia, de opening van de Nevengeul en de Special Olympics. Houd de pers in de gaten, want je gaat er gegarandeerd meer van horen! Wil jij ook zoenen uitdelen? Ga dan naar de pagina www.eenzoenvoor.nl.

En kijk vooral even verder dan deze pagina, want de website van Ronald McDonald Huis Nijmegen is vernieuwd. Iets waar wij als hoofdsponsor trots op zijn!