Expertises

Inspireren, prikkelen, informeren, verkoop bevorderen… zo maar wat doelstellingen die je tegenkomt in het reclamevak. Wat wil je als bedrijf vertellen? Hoe wil je worden gezien en hoe word je daadwerkelijk gezien? Wat zijn de unique selling points? Met welke randvoorwaarden en ‘gevoeligheden’ moet je rekening houden? Een kleine greep uit de vragen die we beantwoorden voordat we als reclamebureau aan de slag gaat met het ‘creatieve proces’.

Het creatieve proces

Hoe dat creatieve proces in z’n werk gaat? Dat is niet zo eenvoudig uit te leggen. De ene keer schieten de ideeën als paddenstoelen uit de grond. De andere keer kost het wat meer tijd. We nemen onze klant mee in het traject; door regelmatig met elkaar te sparren of door tussendoor een kijkje in de keuken te geven. Altijd met één doel… een tevreden klant. En een goed eindproduct is daaraan inherent!

 

Fullservice en middelen-onafhankelijk

Oude of nieuwe media? Offline of online communicatie? Het maakt ons niet uit… Product Plus is een fullservice reclamebureau en we adviseren dus middelen-onafhankelijk. Het is maar net wat het beste geschikt is om de boodschap over te dragen. Maar met alle specialismen in huis, hebben we ook wel gemakkelijk praten…

Ontdek onze expertises