Advies & Strategie

Een goed begin is het halve werk! … en een goed begin start met een gedegen en goed doordacht communicatieadvies. En dan moet je verstand van zaken hebben en out of the box kunnen denken. Product Plus Reclamebureau adviseert vanuit een full-service gedachte en is middelenonafhankelijk. Wij denken niet vanuit traditionele middelen of nieuwe media. Of vanuit online of offline communicatie. We werken vanuit jouw doelstellingen en geven communicatieadvies waarbij het draait om maximaal resultaat. Of het nu gaat om het opzetten van een reclamecampagne, het ontwikkelen van een mediastrategie of een onderbouwd communicatieadvies.

Communicatiestrategie

Wat zijn jouw doelstellingen en hoe ga je die bereiken? Product Plus Reclamebureau denkt proactief met je mee over effectieve communicatie en geeft strategisch en doordacht communicatieadvies op maat. Wil je de naamsbekendheid van je organisatie vergroten of mensen aansturen tot een aankoop? Voor ieder doel geldt een specifieke aanpak die is afgestemd op jouw doelgroep. Wij adviseren je bij het formuleren van een aansprekende boodschap. En bij het verpakken van die boodschap en het selecteren van de juiste communicatiemiddelen. Van een uitdagende advertentiecampagne tot een strakke nieuwe website. Uiteindelijk begint alles met een goede communicatiestrategie.

Mediastrategie

Een effectieve mediastrategie ligt in het verlengde van de communicatiestrategie; het gaat uit van jouw doelgroepen en is volledig afgestemd op jouw organisatie! Voor iedere klant en voor ieder product is deze mediastrategie weer anders. Maatwerk dus! En dat vraagt om een frisse, onafhankelijke kijk. Waar een internetbureau baat heeft bij online bannering en een mediabureau bij een advertentie in de krant, zijn wij (als full-service reclamebureau) onafhankelijk in ons media-advies. Wij kunnen alles in eigen huis; of het nu gaat om online, offline of een uitgebalanceerde mediamix. Van ons dan ook geen vooringenomenheid bij de keuze voor de juiste mediastrategie. Hoe, waarvoor, wanneer en welke media ingeschakeld moeten worden? Om hier inzicht in te krijgen, stellen wij een mediaplan op. We vertalen jouw communicatie- en mediastrategie naar een mediaplan om jouw doelgroep te bereiken en je communicatiedoelstellingen te behalen. To the point, zonder poespas, in goed overleg en onafhankelijk. Zoals elk bureau dat zou moeten doen!

Campagnes

Een campagne voor een bedrijf, product, dienst of evenement? Het maakt ons niets uit. Product Plus Reclamebureau gaat de uitdaging aan en verrast! Een goede campagne is creatief, herkenbaar en prikkelt. Het zet aan tot denken, informeert en overtuigt. En, het belangrijkste, het zet aan tot actie! Dit alles begint natuurlijk met een sterk uitgewerkt en doordacht concept. De ene keer via de inzet van één communicatiemiddel, de andere keer via een meer uitgebreide middelen- en mediamix. Maar net afhankelijk van het doel en de boodschap. Wij bekijken jouw boodschap vanuit meerdere invalshoeken en komen tot een verrassend, prikkelend en doeltreffend resultaat. Zowel in design, beeld als tekst. Maar ook in middelenselectie en mediakeuze. Dat is de toegevoegde waarde van Product Plus Reclamebureau!

Branding

Het positioneren van een sterk, uniek en constistent merk is niet iets dat je zomaar even doet. Het is een stategisch proces dat beetje bij beetje steeds meer vorm krijgt. Branding gaat dan ook verder dan een marketingcampagne of -strategie. Bij branding gaat het om de essentie van jouw merk. Wat definieert jouw bedrijf en geeft het bestaansrecht? Hoe wil je het bedrijf in de markt positioneren? En hoe geef je je merk een gezicht? Zomaar wat vragen waar Product Plus Reclamebureau je mee verder kan helpen. Of het nu gaat om het opzetten van een nieuw merk, het herpositioneren van een bestaand merk of het verder uitwerken van jouw merkbelofte; we denken met je mee en verwerken de merkidentiteit van jouw bedrijf in verschillende communicatiemiddelen.

Arbeidsmarktcommunicatie

Arbeidsmarktcommunicatie is meer dan het opstellen van een vacature of het plaatsen van een personeelsadvertentie. Het is het geheel van werkzaamheden dat ervoor zorgt dat potentiële werknemers maar al te graag bij je solliciteren. Het imago van het bedrijf als werkgever speelt hierbij een belangrijke rol. Product Plus Reclamebureau heeft al vele klanten geholpen bij het opzetten van succesvolle arbeidsmarktcommunicatie. Op basis van uitgebreid onderzoek naar de doelgroep, concurrentie en trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt bedenken wij een effectieve arbeidsmarktcommunicatie-strategie. Deze strategie voeren wij door in diverse communicatiemiddelen. Zo ontwikkelen wij een onderscheidende positionering voor jou als werkgever. Altijd met het doel dat jij de beste werknemers vindt.

Toe aan een goed communicatieadvies?