Online Marketing

Online aanwezig en zichtbaar zijn; het klinkt zo eenvoudig. Maar het is meer dan het hebben van een website, af en toe wat posten op je social media kanalen en het inregelen van een Google Ads campagne. Product Plus Reclamebureau is gespecialiseerd in het opzetten en optimaliseren van online marketing campagnes. En in het verbeteren van jouw online aanwezigheid en het creëren van waardevolle content. Wij zorgen ervoor dat jij uitblinkt tussen de rest. Dat je relevant bent voor je doelgroep en op het juiste moment verschijnt op het scherm. Zo creëren wij online successen. Successen die concreet zijn, doelstellingen overtreffen en vooral meetbaar zijn.

Online vindbaarheid

Hoe zorg je ervoor dat klanten je kunnen vinden op Google? En hoe kom jij op een hoge, of zelfs eerste, positie te staan? Search Engine Optimization (SEO) is het antwoord! Bij zoekmachine optimalisatie komt het erop neer dat je zonder inzet van betaalde advertenties je positie binnen de zoekresultaten optimaliseert. Op basis van een grondige analyse pas je de content van je website aan, zodat deze matcht met het zoekverkeer binnen Google. Maar ook het backlinkprofiel en de laadsnelheid van de website zijn cruciale factoren voor een succesvol SEO-beleid. Belangrijk om te weten is dat SEO geen eenmalige activiteit is. Je zult steeds moeten nagaan of je website volgens de laatste zoektrends is ingericht. Doe je dit niet? Dan zullen de resultaten op de lange termijn tegenvallen. Product Plus Reclamebureau is gespecialiseerd in het vaststellen en uitvoeren van succesvolle zoekmachine optimalisatiestrategieën op de lange termijn. Wij volgen alle nieuwe ontwikkelingen en zijn iedere dag bezig om de websites van onze klanten te optimaliseren voor een hoge ranking binnen Google.

Online adverteren

Door online te adverteren, bereik je je doelgroep heel gericht en tegen relatief lage kosten. Eén van de bekendste methoden van online adverteren is Search Engine Advertising (SEA). Waar het bij SEO gaat om organische zoekresultaten, gaat het bij SEA om de betaalde posities binnen Google. Product Plus is gecertificeerde Google Partner. Wij zetten een succesvolle SEA-campagne op die zorgt voor online zichtbaarheid, traffic naar je website en die uiteindelijk conversie realiseert. Wij monitoren lopende SEA-campagnes en sturen die tijdig bij. Zo levert jouw online budget maximaal rendement op. Naast SEA-campagnes verzorgen wij ook online bannercampagnes via RTB-netwerken (real time bidding = geautomatiseerde inkoop) die opvallen en gezien worden. Hoe? Door te werken met landelijk en regionaal bekende websites.

In contact komen met je doelgroep.

Contentstrategie

Bedrijven zoeken online steeds vaker naar binding met hun doelgroep. De vraag is veelal hoe ze dit het beste kunnen aanpakken. In veel gevallen sturen ze dan uitsluitend aan op sales. Een gemiste kans! Met bijzondere, aansprekende, informatieve of gewoon leuke content val je online op. En vergoot je de likeability van jouw merk. Binnen een contentstrategie bedenken we op basis van jouw doelstelling originele en aansprekende content die past bij jouw doelgroep en het betreffende online medium. Dit kunnen zowel blogposts, video’s of social media posts zijn. De vorm van de content is eigenlijk niet zo belangrijk, zolang deze maar het gewenste effect heeft: de doelgroep verbinden aan jouw merk.