Video & Fotografie

Beelden zeggen soms meer dan duizend woorden. Video en fotografie zijn daarom belangrijke onderdelen van visuele communicatie. Met goed gekozen beelden is je communicatie onweerstaanbaar, informatief, prikkelend of zet deze aan tot actie; maar net afhankelijk van de doelstelling! Ons doel is om jouw bedrijf, product of dienst mooi, helder en scherp in beeld te brengen en de juiste emotie op te roepen. Of het nu gaat om productfotografie, een videopresentatie of unieke conceptfotografie. Wij fotograferen zelf, maar werken ook samen met fotografen en videografen. En natuurlijk beschikken wij over toegang tot alle grote beeldbanken. De boodschap verpakken met het perfecte plaatje? Voor ons geen enkel probleem!

Video

Tegenwoordig hebben we overal en altijd schermen om ons heen. Video is daarom hét communicatiemiddel om je doelgroep te bereiken. Kort, snel en eenvoudig, maar wel met groots effect! Met de inzet van video’s als marketingmiddel kun je alle alle kanten op. Denk bijvoorbeeld aan een productvideo, commercial, video voor social media, bedrijfsvideo, instructievideo of vlog. De keuze voor een bepaald soort video is afhankelijk van je doelgroep en je doelstelling. Maar dat video effectief is, daar zijn we het allemaal over eens.

Fotografie

Het gebruik van eigen foto’s geeft je bedrijf karakter en een eigen gezicht. Of je de foto’s nu gebruikt voor je website, een folder, advertentie of welk communicatiemiddel dan ook; met goede fotografie zet je jouw bedrijf in de kijker. De meeste fotografie-opdrachten, zoals portret-, product-, en bedrijfsfotografie voeren wij zelf uit. Voor specialistische fotografie-opdachten, zoals dieren-, sport en macrofotografie, werken wij samen met vaste partners.

Waar kunnen wij je mee helpen?