Concept & Vormgeving

Goede vormgeving van een communicatiemiddel is al de helft van de boodschap. En dat weten wij bij Product Plus Reclamebureau als geen ander. Onze studio bestaat uit creatievelingen die precies weten hoe ze jouw boodschap op verrassende wijze kunnen uitdragen. Hoe? Door te werken vanuit een sterk concept dat tot de verbeelding spreekt. Zo ontstaat een mix van visuele communicatiemiddelen die consistent, herkenbaar en onderscheidend zijn. En het belangrijkste, communicatiemiddelen die effectief zijn. Met uitdagende concepten, functionele ontwerpen en eigentijdse vormgeving zetten we jouw bedrijf in de spotlights en communiceren we op persoonlijke wijze met je doelgroep. Zo bereiken we doelen. Jouw doelen!

Conceptontwikkeling

Hoe vang je de boodschap in een goed beeld en raak je de juiste snaar? Hoe breng je dat wat je wilt overbrengen pakkend onder woorden? Hiervoor bestaan geen pasklare oplossingen die zo maar uit de lucht komen vallen. Het proces van conceptontwikkeling is er dan ook geen van hapklare brokjes. Het is een proces dat de ene keer vlot verloopt maar evengoed een traject van lange adem kan zijn. Maar altijd resulterend in een concept dat, afhankelijk van het doel, verrast, prikkelt, informeert of aanzet tot actie. En inzetbaar is voor diverse communicatiemiddelen.

Huisstijl

Een huisstijl is het visitekaartje van jouw bedrijf en zorgt voor identiteit en herkenbaarheid. Een goed doordachte en professionele vormgeving van je huisstijl is dan ook een must. Het vormt de basis voor alle communicatie-uitingen en wordt consequent en eenduidig ingezet. Natuurlijk altijd met de mogelijkheid voor een twist. Product Plus Reclamebureau zorgt ervoor dat jouw huisstijl de bedrijfsdoelstellingen optimaal ondersteunt. Of het nu gaat om een non-profit organisatie, een dienstverlener of een commercieel bedrijf, wij vangen de essentie van de kernwaarden in een huisstijl. Daarnaast zorgen we ervoor dat deze bruikbaar is voor zowel offline én online communicatie, voor zwart/wit én kleurgebruik en voor zowel opvallende buitenreclame als kleine advertenties. Zo geven we jou een krachtig instrument in handen om de identiteit van je merk of bedrijf in één keer neer te zetten.

Drukwerk

Drukwerk ouderwets? Helemaal niet! Het is natuurlijk afhankelijk van je doelgroep en je doelstelling, maar drukwerk is in deze digitale tijd nog steeds een effectief communicatiemiddel. Een folder, brochure of magazine brengt toch net een ander gevoel over dan een online advertentie, een PDF of website. Naast het standaard drukwerk, zijn er tegenwoordig ook tal van bijzondere drukwerktechnieken. Hiermee val je net wat meer op tussen het andere drukwerk. We werken altijd samen met de allerbeste drukkerijen uit de omgeving, zodat jouw boodschap van het papier af springt.

Webdesign (UI & UX)

Wil je een mooie of een goede website? Bij ons krijg je beide. Onze vormgevers zijn op de hoogte van de laatste trend op het gebied van User Interface (UI) en User Experience (UX) en passen bekende websiteprincipes toe in hun webdesign. Zo krijg je een website die niet alleen volledig aansluit op jouw huistijl, maar die ook makkelijk navigeert, een prettige user flow heeft en waarbij informatie op overzichtelijke wijze aan de gebruiker wordt gepresenteerd. Is het webdesign klaar dan wordt het webdesign overgedragen op onze webdeveloper die het websdesign tot leven brengt.

Kan jouw bedrijf wel wat creativiteit gebruiken?