Website

Een website is meer dan een online visitekaartje. Het is een belangrijk communicatiemiddel dat centraal staat in de onlinemarketingstrategie van jouw bedrijf. Of het nu gaat om een kleine bedrijfswebsite of een uitgebreide webshop, wij denken met je mee. We geven proactief advies en zorgen dat de website perfect aansluit op jouw bedrijf en doelstellingen. En dat doen we niet alleen tijdens de ontwerp- en bouwfase, maar ook daarna. Een website is immers nooit ‘af’.

Webdesign

Bij Product Plus Reclamebureau ontwerpen wij niet alleen websites die er goed uit zien, maar waarover ook goed is nagedacht. Welke functionaliteiten moet een website bevatten? Wat is een logische navigatiestructuur en wat is de perfecte verhouding tussen tekst en beeld? Door hierover in een vroeg stadium na te denken, ontwikkelen we een website of webshop die naadloos aansluit op jouw doelstellingen en wensen. Tijdens de ontwerpfase werken we een aantal belangrijke pagina’s uit voor zowel desktopformaat als mobile formaat. Zo kunnen wij laten zien dat de website er op alle formaten fantastisch uitziet. Visueel webdesign en functioneel ontwerp gaan bij ons namelijk hand in hand.

Webshop

Een goedlopende webshop heb je niet zomaar. Hoe kom je aan bezoekers? Hoe realiseer je dat bezoekers een aankoop doen en hoe zorg je ervoor dat bezoekers een positieve recensie achterlaten? Dit zijn allemaal vragen waarmee iedere online ondernemer zich bezighoudt. Product Plus Reclamebureau heeft de afgelopen jaren vele ondernemers geholpen bij het opstarten, optimaliseren en doorontwikkelen van hun webwinkels. Met strategisch advies op het gebied van gebruikservaring, conversie optimalisatie, affiliate marketing en klantbeoordelingen wisten zij online succes te boeken.

Onderhoud van websites

Een goede website heeft een minimale laadtijd, werkt op alle formaten en apparaten en is gebouwd volgens de allerlaatste technieken. Dit is niet alleen prettig voor de gebruiker, maar zorgt ook voor een hogere ranking binnen Google. Product Plus Reclamebureau bouwt al haar websites, met deze eisen in het achterhoofd, binnen het CMS systeem van WordPress. Waarom? Omdat het open source, gebruiksvriendelijk en veilig is. Om ervoor te zorgen dat een website goed blijft functioneren en veilig blijft, maken we regelmatig back-ups en installeren wij belangrijke updates direct. Heb je al een site of webshop, maar wil je deze een opfrisbeurt geven? Ook daarvoor kun je bij de webdevelopers van Product Plus Reclamebureau terecht.

Haal jij het maximale uit je website?