Sponsoring – Samenwerking – Netwerken

Wij ondersteunen graag goede initiatieven en maken deel uit van een reeks efficiënte netwerken in en rondom Nijmegen. Zo geven wij onze betrokkenheid bij de regio kleur. De goede doelen die we steunen en sponsoren profiteren van onze samenwerking. Daarnaast zetten wij ons netwerk dagelijks in om, als onderdeel van maatschappelijk verantwoord ondernemen, een verschil te maken.

Ronald McDonald Huis Nijmegen - logo

Ronald McDonald Huis Nijmegen

Ronald McDonald Huis Nijmegen geeft gezinnen een thuis ver van huis gedurende een zware en moeilijke tijd. Een prachtig en bijzonder doel dat wij al jaren een warm hart toe dragen. David draagt als lid van het bestuur zorg voor de toekomst en het voortbestaan van het huis. Daarnaast sponsoren wij het Huis door middel van diverse communicatiemiddelen.

 

Bekijk website
Communicatiekring Nijmegen - logo

Communicatiekring Nijmegen

De Communicatiekring Nijmegen (CKN) is een vereniging van communicatieprofessionals in de breedste zin van het woord in de regio Nijmegen. Sophie levert een actieve bijdrage aan het bestuur, de diverse evenementen en als reclamebureau leveren wij verschillende communicatiemiddelen.

Bekijk website
Toverbaltheater

Toverbaltheater

Voelen, delen, proeven, ervaren, beleven én vooral betoveren; dat is wat het Toverbaltheater doet. Alle medewerkers zijn anders en iedereen blinkt ergens in uit. Het Toverbaltheater is een theater, restaurant, plek waar je workshops kan volgen, kledingverhuurbedrijf en het ideale uitje in één! Product Plus Reclamebureau heeft een deel van de nieuwe website gesponsord.

Bekijk website
BNI

BNI

BNI is een netwerkclub die helpt sterke persoonlijke relaties te bouwen met tientallen andere ondernemers uit de regio. Sophie is, samen met een aantal andere initiatiefnemers, bezig met het opzetten van een nieuw Nijmeegs chapter: BNI Orion.

Bekijk website
Nijmeegs Ondernemerscafe

Nijmeegs Ondernemerscafé

Wij zijn partner in het Nijmeegs Ondernemerscafé; dé plek in Nijmegen waar netwerken de hoofdzaak is. De variëteit van deelnemende ondernemers is groot en dus is het de uitgelezen plek om ondernemers van diverse pluimage te ontmoeten en te spreken.

Bekijk website