Menu

Social media is uitgegroeid tot een belangrijk marketinginstrument. U kunt het inzetten voor merkbekendheid, om nieuwe doelgroepen aan te trekken, de bestaande relaties te onderhouden of om traffic te genereren op uw website.

Invloed social media

Social media maakt het mogelijk om invloed uit te oefenen op discussies rond uw merk, product of dienst. Er is een groot aantal social media platforms. In Nederland worden het meest gebruikt:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Youtube

Van dit rijtje heeft Facebook de meeste unieke bezoekers per maand, in Nederland alleen al ongeveer 9,5 miljoen. Daarnaast zijn er nog netwerken als Tumblr, Pinterest, Instagram, Path, Vimeo en Foursquare, die ieder voor zich goed zijn voor een paar miljoen maandelijkse unieke bezoekers wereldwijd.

Social media hype

Het is als modern bedrijf onontkoombaar om mee te gaan in de social media hype. Regelmatig uw tijdlijn en omslagfoto bijwerken, retweeten, foto’s delen, deelnemen aan polls, discussiëren op forums en nog veel meer. Product Plus Reclamebureau ziet social media als een belangrijk onderdeel in uw (online) marketing- en communicatiestrategie. Een goedkope, snelle manier om eenvoudig, direct contact te leggen en veel te weten te komen over de voorkeuren en belevingswereld van uw klanten.

Direct doelgroep bereiken

Wij zien uw activiteit op sociale netwerken als een onderdeel van uw zoekmachine optimalisatie of als een manier om in zeer korte tijd een grote naamsbekendheid voor uw merk te creëren, en in ieder geval als een onderdeel van uw totale campagne. Wij helpen u bij de inzet van social media om publieksgroepen aan u te binden en ook op de langere termijn te profiteren van de relatie die zij met uw merk opbouwen.

Wilt u weten hoe u social media kunt inzetten om uw marketingdoelen te bereiken? Neem dan contact op met Product Plus Reclamebureau voor een goed gesprek.

Meer diensten

Online adverteren

U heeft een mooie website waarop u uw bedrijf presenteert en uw producten en/of diensten aanbiedt. Dat is een goed begin maar dat betekent nog niet dat u klanten binnenhaalt en omzet genereert....
Lees meer

Communicatieadvies

Communicatieadvies helpt u bij het overbrengen van een boodschap op uw doelgroep. Of u nu een nieuw product lanceert of voor een onvoorziene situatie komt te staan, het is altijd van belang dat...
Lees meer

Arbeidsmarktcommunicatie

Arbeidsmarktcommunicatie is meer dan een vacature opstellen en een personeelsadvertentie plaatsen. Het imago van een bedrijf speelt een belangrijke rol bij het aantrekken van nieuwe medewerkers. Arbeidsmarktcommunicatie heeft zowel tot doel om de...
Lees meer