Plus

Als full-service reclamebureau hebben we alle specialismen in huis. Ons team bestaat uit vakmensen met kennis van design, web development, online marketing en communicatie in de breedste zin van het woord. Kennis die we graag met je delen. Hier, op Plus. Onze plek op het internet.

SSL certificaat SEO

De invloed van een SSL certificaat op SEO

In een tijd waarin cybercrime steeds vaker voorkomt, is een SSL certificaat geen overbodige luxe... Maar wist je dat een SSL certificaat niet alleen je website beveiligt, maar ook een positieve invloed heeft op de ranking van je website binnen zoekresultaten?
Lees meer
Flat design

Trend: Flat Design

Verschillende trends op het gebied van design hebben de afgelopen jaren de revue gepasseerd. Vanaf 2014 wint het strakke Flat Design steeds meer populariteit als tegenhanger van het ‘Skeuomorfisme’. Het gebruik van 3D effecten is ingeruild voor een modern en clean 2D design dat heel strak oogt.
Lees meer
Plus - Google Partner

Wat is een Google Partner?

Product Plus Reclamebureau is sinds 2016 een gecertificeerde Google Partner. Dit betekent dat ons bureau voldoet aan alle kwaliteitseisen die Google stelt op het gebied Google AdWords. En daar zijn wij best een beetje trots op! Maar wat is een Google Partner nu precies?
Lees meer