Wat is een Google Partner?

Product Plus Reclamebureau is sinds 2016 een gecertificeerde Google Partner. Dit betekent dat ons bureau voldoet aan alle kwaliteitseisen die Google stelt op het gebied Google AdWords. En daar zijn wij best een beetje trots op! Maar wat is een Google Partner nu precies? Wat zijn de vereisten om een Google Partner te worden? En misschien nog wel belangrijker, wat kan een Google Partner voor jou betekenen? We vertellen het je allemaal in dit artikel.

Voorwaarden Google Partner certificering

Google Partners is een programma van Google voor bureaus en online marketeers die zich dagelijks met Google AdWords bezighouden. Om Partner te worden moet je aan drie voorwaarden voldoen:

 • Certificeringen
  Medewerkers moeten een aantal Google Examens afleggen. Zo tonen zij aan over voldoende kennis en ervaring te beschikken om AdWords campagnes succesvol op te starten, bij te houden en te optimaliseren. Het basisexamen is verplicht en wordt aangevuld met extra examens over diverse specialismen, zoals mobiel adverteren en display adverteren.
 • Prestatie-index
  De algehele prestaties van de accounts die het bureau beheert moeten aan een bepaalde prestatie-eis voldoen. Zo kunnen alleen bureaus die kwaliteit leveren een Partner worden.
 • Voldoende budget
  Daarnaast moeten bureaus aan een bepaalde budget-eis voldoen. Zo moet het gezamenlijk budget van alle beheerde accounts boven de €10.000 uitkomen.

Onze certificeringen

Momenteel zijn de online marketing specialisten van Product Plus Reclamebureau gecertificeerd in onderstaande specialisaties:

 • Search Advertising
 • Mobile Advertising
 • Display Advertising
 • Google Analytics

Om deze certificeringen te behouden moeten de examens ieder jaar opnieuw worden aflegd. Zodoende ben je bij ons altijd verzekerd van up-to-date kennis en deskundig advies op het gebied van online marketing. Bekijk ons Google Partner profiel.

Voordelen van een Google Partner status

Wij mogen als gecertificeerd bureau officieel de Google Partner Badge dragen. Daarmee laten wij zien dat we over voldoende kennis en ervaring beschikken als het gaat om Google AdWords. Daarnaast krijgen wij toegang tot speciale Google evenementen en trainingen én zijn wij als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en productupdates.  Hierdoor kun je bij ons als klant rekenen op:

 • Up-to-date kennis en deskundig advies over jouw online marketingcampagne
 • Maximaal rendement uit je online budget
 • Gecertificeerde medewerkers die je campagne inregelen en bijsturen.

Heb je vragen over wat ons Google Partnership voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.