AS Kwadraat -Product Plus Nijmegen

AS Kwadraat

AS Kwadraat blinkt uit in commercie en weet als geen ander hoe je een product of dienst face-to-face verkoopt. Een perfecte match voor Product Plus Reclamebureau, want wij begrijpen die commerciële drive en weten deze te vertalen in een overtuigende boodschap en effectieve communicatiemiddelen.

AS Kwadraat - Social media

Online zichtbaarheid

Het creëren van online zichtbaarheid is niet van de een op de andere dag gedaan. Het begint bij het ontwikkelen van een goede en duidelijk website: een online thuishonk voor AS Kwadraat. Hierbij stonden wij voor de uitdaging om een website te creëren die zowel opdrachtgevers als werknemers aanspreekt en bovendien een helder beeld geeft van de diensten en voordelen van AS Kwadraat. Met een modern en overzichtelijk design wisten wij deze uitdaging te tackelen.

AS Kwadraat - Online zichtbaarheid

Social Media

AS Kwadraat is dankzij haar succes continu op zoek naar nieuwe medewerkers. Wij bedachten een social media strategie om potentiële werknemers van AS Kwadraat te bereiken. Op basis van een doordacht communicatieconcept plaatst AS Kwadraat regelmatig nieuwe content op verschillende social media platformen.

Neem direct contact op!

Heb jij een uitdaging voor ons?