Dorien.nl - Product Plus Nijmegen

Dorien.nl Anti-Ageing Center

Innovatief, deskundig, modern en hoogwaardige service; zo laat schoonheidsinstituut Dorien zich het beste omschrijven. En dat sluit perfect aan bij het karakter en de kernwaarden van Product Plus. Een samenwerking die zich het beste laat omschrijven als full service; en dat al ruim 30 jaar…

Dorien.nl - Huisstijl - cadeaubonnen

Huisstijl

Een huisstijl moet ‘lekker smoelen’ en eenvoudig toepasbaar zijn in alle online en offline uitingen. De huisstijl van Dorien.nl sluit perfect aan bij de omvangrijke doelgroep, terwijl de oude en bewezen succesformule niet wordt losgelaten.

Dorien.nl - Social media - Facebook

Voortdurende inzet Social media

Zien en gezien worden; een beproefde methode, zeker op social media. Het diverse scala aan berichten, al dan niet geboost, advertenties en video’s vragen om creativiteit en actualiteit; soms informatief en soms met een kwinkslag. Maar altijd gericht op de doelgroep…

Online adverteren

“Breng diverse behandelingen en producten onder de aandacht van potentiële klanten”; dat was, kort door de bocht, onze opdracht. Een gedegen zoekwoorden-onderzoek en het continu monitoren en bijsturen van online advertenties vormen de basis voor de succesvolle campagnes. Of het nu gaat om Google Ads- (AdWords) of Bing-advertenties of het retargetten van de doelgroep met effectieve (HTML5-)bannersets.

Dorien anti-age bannerset
Dorien.nl - Website / Webshop

Elkaar versterkende website en webshop

De lancering van een eigen huidverbeteringslijn in 2014 betekende het ontwerpen en bouwen van niet één, maar twee responsive websites; een informatieve site voor Dorien.nl en een webshop voor de producten. Natuurlijk met samenhang, zodat beide sites elkaar versterken. Hoe? Door beide sites continu te monitoren en, waar nodig, bij te sturen en te optimaliseren (SEO).

Neem direct contact op!

Heb jij een uitdaging voor ons?