Jansen Bouwontwikkeling - Product Plus Nijmegen

Jansen Bouwontwikkeling

Al meer dan 25 jaar realiseert Jansen Bouwontwikkeling uit Wijchen vastgoed in eigen beheer waarbij woonwensen en kwaliteit centraal staan. De vele diverse projecten vragen ieder om eigen en unieke communicatie. Iets waar Jansen Bouwontwikkeling steevast Product Plus Reclamebureau voor inschakelt.

Jansen Bouwontwikkeling - Huisstijl Bouwprojecten

Huisstijl bouwprojecten

In de afgelopen jaren hebben we al meerdere huisstijlen en communicatieconcepten mogen ontwikkelen voor diverse woonprojecten van Jansen Bouwontwikkeling. Hierbij proberen we steeds een link te leggen tussen het project, de omgeving en de doelgroep van aspirant kopers. Zo heeft ieder project een huisstijl dat zit als een maatpak!

Jansen Bouwontwikkeling - Bouwborden

Opvallende bouwborden

Net als bij advertenties blijkt dat bouwborden nog steeds effectief zijn bij het promoten van vastgoedprojecten. Het is dan ook het ideale middel om de directe omgeving op de hoogte te stellen van de geplande werkzaamheden.

Overtuigende brochures

De brochure is één van de laatste stappen in het promotietraject van een nieuwbouwplan. Men is bekend met het nieuwbouwplan en heeft interesse in een woning. De uitgelezen kans om je doelgroep te overtuigen van het project. Met een aantrekkelijke vormgeving en pakkende teksten proberen we de doelgroep te overtuigen van het project.

Jansen Bouwontwikkeling - Brochures
Neem direct contact op!

Heb jij een uitdaging voor ons?