Orient Plaza - Product Plus Nijmegen

Orient Plaza

De restaurantformule van Orient Plaza is bekend in heel Nijmegen en omgeving. Dankzij een unieke Oriëntaalse ambiance en authentieke Aziatische gerechten waan je je even in het verre Oosten. Aan ons de taak om deze sfeer ook in de diverse communicatie-uitingen uit te dragen.

Website voor lekkerbekken

In het nieuwe webdesign speelt video een grote rol. Video is namelijk het ideale middel om ook online de sfeer en ambiance van Orient Plaza  op de bezoeker over te brengen. Ieder restaurant heeft een andere videoheader gekregen die perfect aansluit op de keuken en de gerechten van het desbetreffende restaurant.

Orient Plaza - Website - video

Prikkelende advertenties

Naast online communicatie helpen wij Orient Plaza ook bij het vergroten en versterken van de merkbekendheid door de inzet van traditionele communicatiemiddelen, zoals advertenties in dagbladen en weekbladen. Advertenties waarvan je gaat watertanden en direct zin krijgt in een heerlijke Aziatische maaltijd!

Orient Plaza - Advertenties
Orient Plaza - Mupi

'Lekkere' Mupi's

Met een grootschalige mupicampagne werden de nieuwe Dim Sum menu’s van Orient Plaza onder de aandacht gebracht. Zo zorgen we ervoor dat mensen de weg naar Orient Plaza vinden. En blijven vinden!

Neem direct contact op!

Heb jij een uitdaging voor ons?