solmar tours brochure

Solmar Tours

Een fantastisch hotel, de zon op je gezicht en ijskoud drankje in je hand. Dat is het typische Solmar Tours gevoel. En dat gevoel zetten wij in iedere communicatie-uiting in het zonnetje!

Solmar Tours - Huisstijl

Nieuwe huisstijl als blikvanger

Binnen de nieuwe huisstijl is het logo de absolute blikvanger. Het logo symboliseert de magische zon-zee-strandeenheid waar Solmar al jaren om bekend staat. Samen met de pay-off: ‘Beste prijs, goede reis’ zorgt het voor een sterke positionering van Solmar binnen de vakantiebrache

Solmar brochure zomer

Dikke zomerbrochure

Iedere jaar is het vaste prik: de zomerbrochure. In de brochure presenteert Solmar het nieuwe vakantieaanbod aan haar klanten. De honderdpagina tellende catalogus is een flinke klus waarbij nauwkeurigheid, concentratie en precisie van groot belang zijn. Na weken van hard werk zijn we ieder jaar dan ook weer trots op het eindresultaat.

Solmar Kidsclub logo

Voor de Kidsclub van Solmar Tours ontwikkelden wij een eigen logo. Binnen het logo hebben we het Solmar logo op speelse wijze weten te verwerken. Zo is het Kidsclub logo opzichzelfstaand, maar is de link met Solmar toch duidelijk aanwezig.

Solmar Tours - Kidsclub - Logo - roll up banner

Commercial / video

Een video zegt soms meer dan duizend woorden. Zeker wanneer je het echte Solmar gevoel wilt overbrengen. Solmar Tours is met name gespecialiseerd in busreizen en de video benadrukt dan ook dat een Solmar busreis uitermate comfortabel is!

Neem direct contact op!

Heb jij een uitdaging voor ons?