stadsschouwburg en de vereeniging

Stadsschouwburg Nijmegen & Concertgebouw De Vereeniging

“Wij zijn dol op goed theater en prachtige concerten en willen dat zoveel mogelijk mensen laten zien en horen”, aldus de twee grootste Nijmeegse podia. Product Plus reclamebureau helpt Stadsschouwburg Nijmegen & Concertgebouw De Vereeniging daarbij een handje door zichtbare en heldere reclame en communicatie.

Stadsschouwburg en de Vereeniging brochure

Overzichtelijke brochure

Overzichtelijk, onderscheidend, prikkelend en informatief zijn de kernwoorden in de vormgeving van de brochure waarin het nieuwe cultuurseizoen wordt gepresenteerd. Hardcopy of digitale brochure? Voor deze klant deden we het allebei!

Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging - posters - affiches

Posters

Een poster of affiche is een perfecte manier om snel net wat extra informatie over de programmering over te brengen. Binnen de gebouwen van Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging kom je dan ook regelmatig deze communicatiemiddelen tegen.

Website What’s in the music

Product Plus Reclamebureau ontwierp en bouwde een eigentijdse website voor What’s In The Music; een nieuw en fris project dat de kennismaking tussen studenten en het concertgebouw stimuleert. Naast de website bedachten we, in nauwe samenwerking met directie en management, de naam en het logo van dit initiatief.

Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging - website What's in the music
Neem direct contact op!

Heb jij een uitdaging voor ons?