Victoria - Product Plus Nijmegen

Victoria

Voor de gebieds- en projectpromotie van nieuwbouwplan Victoria in het Noord-Brabantse Haarsteeg schreven ontwikkelaars Jansen Bouwontwikkeling en KlokBouwOntwikkeling een pitch uit. Product Plus Reclamebureau ging de strijd aan met gerenommeerde bureaus en won met een verrassend en goed uitgewerkt concept.

Victoria - concept - illustratie

Aangenaam Haarsteeg

Het concept voor de gebieds- en projectpromotie rondom Victoria luidt: “Aangenaam Haarsteeg”. Waarom aangenaam? Omdat Haarsteeg een prachtige, natuurrijke omgeving heeft, alle winkels en voorzieningen om de hoek liggen en je binnen 15 minuten in het centrum van Den Bosch staat. Deze boodschap wordt in verschillende variaties gebruikt om de USP’s van het gebied te benadrukken. Om de naam van het project betekenis te geven heeft Product Plus Reclamebureau Victoria een gezicht gegeven. Victoria (illustratie) is jouw persoonlijke gids voor Haarsteeg. Ze leidt je rond door het prachtige Haarsteeg en geeft je alle informatie over hotspots, de omgeving en het project zelf.

Video gebiedspromotie

Om het gebied bij de doelgroep van aspirant kopers te promoten, ontwikkelden wij een sfeervolle promotievideo. In de video leidt Victoria je rond in het sfeervolle Haarsteeg en laat ze de leukste hotspots zien!

Informatieve inzet social media

Op regelmatige basis schrijven wij artikelen voor de website van Victoria Haarsteeg. De artikelen zijn bedoeld om de doelgroep op de hoogte te houden van de voortgang van het project en om het gebied verder te promoten.

Victoria - Social media
Neem direct contact op!

Heb jij een uitdaging voor ons?