Visser Contactlenzen - Product Plus Reclamebureau Nijmegen

Visser Contactlenzen

Al sinds 1977 is Visser Contactlenzen dé autoriteit op het gebied van medische contactlenzen en lenzen voor ‘moeilijke’ ogen. Het is dan ook van het grootste belang dat alle communicatie-uitingen voor iedereen goed leesbaar zijn. Een eis waar wij bij ieder design rekening mee houden.

Visser Contactlenzen - Functioneel webdesign

Toegankelijk webdesign

Bij het ontwerp van de nieuwe website gingen we terug naar de basis en creëerden we een overzichtelijke en duidelijke website zonder al te veel poespas. Dankzij een functie waarmee het lettertype vergroot kan worden, is de website ook toegankelijk voor minder- en slechtzienden.

Design & Development - Huisstijl

Herkenbare huisstijl

Naast de website ontwikkelde Product Plus ook de huisstijl van Visser Contactlenzen. Met een minimalistische, maar herkenbare stijl onderscheidt Visser Contactlenzen zich van schreeuwerige opticienketens en positioneert zij zich als een autoriteit op het gebied van contactlenzen.

Informatiebrochures

Een groot deel van de patiënten van Visser Contactlenzen heeft te maken met een slecht of beperkt zicht. Het is voor hen lastiger om informatie tot zich te nemen. De informatiebrochures zijn daarom in een extra groot en duidelijk lettertype opgemaakt, zodat iedereen gemakkelijk de informatie en instructies tot zich kan nemen.

Visser Contactlenzen - Informatiebrochures
Neem direct contact op!

Heb jij een uitdaging voor ons?