Menu

 

VISSER CONTACTLENZEN

Contactlensspecialist

Visser Contactlenzen is een landelijke contactlensspecialist met veel vestigingen in ziekenhuizen en medische centra. De behoefte aan een duidelijke website die voldoet aan alle gebruikswensen van bezoekers is onderdeel van een goed verzorgde (online) marketingstrategie.

Website fijnslijpen

Product Plus Reclamebureau kreeg de opdracht om de website qua ontwerp en gebruiksgemak fijn te slijpen zodat hij weer aansluit op hedendaagse gebruikerswensen. Als specialist in medische contactlenzen en lenzen voor ‘moeilijke’ ogen, is het van belang dat de website eenvoudig te gebruiken is, dat de website goed is te vinden en dat alle informatie op de website gemakkelijk toegankelijk is.

Responsive design

Product Plus adviseerde Visser Contactlenzen daarnaast om de website responsive te ontwerpen. Dat wil zeggen dat de website naargelang het gebruikte medium zijn vorm en design aanpast. Zo ervaart een bezoeker via zijn mobiele telefoon hetzelfde gebruikersgemak als op een desktop pc.

Website en meer

Visser spart regelmatig met Product Plus om alle onderdelen in een efficiënte marketing- en communicatiestrategie up-to-date te houden.