Menu

Geslaagde pitch voor nieuwbouwplan Victoria

Nieuwbouwplan Victoria wordt ontwikkeld door vof Victoria Haarsteeg, een samenwerkingsverband tussen Jansen Bouwontwikkeling B.V. en KlokGroep B.V. Om het gebied en project bij de doelgroep onder de aandacht te brengen schreven de ontwikkelaars een pitch voor bureaus uit. Product Plus Reclamebureau ging de strijd aan met gerenommeerde vastgoedbureaus en won de pitch met een creatief en goed uitgewerkt concept.

Aangenaam Haarsteeg

Het concept van Product Plus Reclamebureau voor de gebieds- en projectpromotie rondom Victoria luidt: “Aangenaam Haarsteeg”. Waarom aangenaam? Omdat Haarsteeg een prachtige, natuurrijke omgeving heeft, alle winkels en voorzieningen om de hoek liggen en je binnen 15 minuten in het centrum van Den Bosch staat. Deze boodschap wordt in verschillende variaties gebruikt om de USP’s van het gebied te benadrukken. Om de naam van het project betekenis te geven heeft Product Plus Reclamebureau Victoria een gezicht gegeven. Victoria is jouw persoonlijke gids voor Haarsteeg.  Ze leidt je rond door het prachtige Haarsteeg en geeft je alle informatie over de hotspots, de omgeving en het project zelf.

Naarmate de verkoopfase van het project nadert zullen wij ons met de campagne richten op de specifieke doelgroep van aspirant kopers in de omgeving van Haarsteeg en Den Bosch. Om het project zo optimaal mogelijk te kunnen promoten zal er een mix van verschillende communicatiemiddelen worden ingezet. In de communicatie-uitingen zal gids Victoria een centrale rol spelen.

Jansen Bouwontwikkeling, KlokBouwOntwikkeling en Product Plus Reclamebureau verheugen zich op een mooie samenwerking en op de start van de campagne! Bekijk de projectwebsite voor meer informatie over Victoria Haarsteeg: www.victoriahaarsteeg.nl